appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

De Mediaweek Awards: Claudia de Breij en Humberto Tan

zondag 5 januari 2020

Claudia de Breij en Humberto Tan zijn deze week door mediadeskundige Ron Vergouwen onderscheiden met de Mediaweek Awards. De Breij kreeg de award toebedeeld in de categorie tv vanwege haar oudejaarsconference, Tan kreeg de weekprijs voor zijn nieuwe show op NPO Radio 1: Humberto.

Elke week kijkt mediadeskundige Ron Vergouwen in het NPO Radio-1-programma De Perstribune terug op de afgelopen mediaweek. Daarbij hoort ook wekelijks de uitreiking van de Mediaweek Awards - een persoonlijke onderscheiding van Vergouwen voor zijn radio- en tv-moment van de week. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1