appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Perstribune

Marco Verhoef en René Hake op De Perstribune van MAX

zondag 4 maart 2018, 12:12 uur


René Hake op De Perstribune van MAX


Marco Verhoef op De Perstribune van MAX


Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag weerman Marco Verhoef en voetbaltrainer René Hake.

Weerman Marco Verhoef, te gast in het eerste uur van De Perstribune, heeft een hectische week achter de rug die in het teken stond van lage gevoelstemperaturen, kouderecords én schaatskoorts. Verhoef is meteoroloog en sinds 2004 weerman van de NOS. Ook werkt hij voor weernieuwsdienst Weerplaza.

René Hake, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is sinds kort trainer van Cambuur Leeuwarden. De Friese is bezig aan een teleurstellend seizoen in de Jupiler League, maar heeft nog altijd de ambitie om de play offs te halen. Eerder dit seizoen werd Hake wegens tegenvallende resultaten ontslagen als trainer van FC Twente. De club uit Enschede doet het onder zijn opvolger Gertjan Verbeek nauwelijks beter.

Verder in De Perstribune een kijkje achter de schermen van de de Net 5-serie Grenzeloos Verliefd, dat bezig is aan het tiende seizoen. En tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt in de televisierubriek Kassie Kijken de tv van afgelopen week.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1