appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Perstribune

Daan Nieber en Annie Borckink op De Perstribune van MAX

zondag 25 februari 2018, 12:12 uur


Annie Borckink op De Perstribune van MAX


Daan Nieber op De Perstribune van MAX


Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag programmamaker Daan Nieber en oud-schaatster Annie Borckink.

Daan Nieber, te gast in het eerste uur van De Perstribune, begint komende maandag met een nieuw programma op NPO1: Eindelijk Thuis. Daarin reist hij met geadopteerde kinderen terug naar hun geboorteland. Eerder was Nieber onder meer te zien in Van A naar B (samen met Katja Schuurman). Ook stond hij aan de wieg van PowNews en presenteerde hij enige tijd EditieNL.

Met Annie Borckink, te gast in het tweede uur van De Perstribune, kijken we naar de slotceremonie van de Spelen in Pyeongchang. In 1980, bij de Winterspelen van Lake Placid, droeg Borckink de Nederlandse vlag bij de sluitingsceremonie. In Lake Placid werd Borckink onverwacht Olympisch kampioene op de 1500 meter. Later dat jaar werd ze uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar.

Verder in De Perstribune veel aandacht voor de laatste loodjes van de Olympische Spelen. Tv-recensent Ron Vergouwen keek voor de televisierubriek Kassie Kijken naar de olympische tv-programma's.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1