appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Perstribune

Erik de Zwart en Beorn Nijenhuis op De Perstribune van MAX

zondag 11 februari 2018, 12:12 uur


Beorn Nijenhuis op De Perstribune van MAX


Erik de Zwart op De Perstribune van MAX


Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag radiomaker/media-ondernemer Erik de Zwart en schaatser/neurowetenschapper Beorn Nijenhuis.

Erik de Zwart, te gast in het eerste uur van De Perstribune, werd bekend als radio-dj van onder meer Radio 3 en Radio 538, waarvan hij medeoprichter is. Zijn naam is vooral verbonden aan de Top 40, die hij op verschillende zenders en kanalen presenteerde. Behalve dj is De Zwart media-ondernemer én liefhebber van vliegtuigen en treinen. Deze week haalde hij het Guinness Book of Records door in 57 uur met gewone lijnvluchten rond de wereld te vliegen.

Beorn Nijenhuis, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is voormalig sprinter die in 2006 deelnam aan de Olympische Spelen in Turijn. De in Canada geboren Nijenhuis verhuisde op 13-leeftijd naar Nederland. Over zijn leven is nu prentenboek verschenen: De jongen die met dieren schaatste. Na zijn schaatsloopbaan koos Nijenhuis voor een academische richting: hij is tegenwoordig neurowetenschapper.

Verder in De Perstribune veel aandacht voor de Olympische Winterspelen. En mediaredacteur Ron Vergouwen duikt bij Stichting KijkOnderzoek in de opzienbarende kijkcijfers van De Luizenmoeder.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1