appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Perstribune

Aad van den Heuvel en Pascal Bosschaart op De Perstribune van MAX

zondag 28 januari 2018, 12:12 uur


Pascal Bosschaart op De Perstribune van MAX


Aad van den Heuvel op De Perstribune van MAX


Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag journalist/programmamaker Aad van den Heuvel en oud-voetballer Pascal Bosschaart.

Aad van den Heuvel, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is de éminence grise van de Nederlandse televisiejournalistiek. Hij stond aan de wieg van Brandpunt, de actualiteitenrubriek die momenteel een doorstart maakt onder de vernieuwde naam Brandpunt +. De naam van Van den Heuvel is in de omroepgeschiedenis ook verbonden aan het succesvolle tv-programma Ook dat nog! en aan de ontstaangeschiedenis van omroep LLiNK.

Pascal Bosschaart, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is oud-voetballer van onder meer FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag. Ooit werd zijn naam in verband gebracht met de absolute rop (Manchester Uniterd), maar dat bleek uiteindelijk nét iets te hoog gegrepen. Bosschaart is tegenwoordig assistent-trainer bij de IJsselmeervogels.

Tv-recensent Ron Vergouwen staat in de tv-rubriek Kassie Kijken stil bij de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix; wat zijn de meeste memorabele momenten van de voormalige koningin op tv. En voor vliegende keep Jules van der Wardt is het zondag een bijzonder moment. Ruim zeven jaar 'ving' Van der Wardt voor De Perstribune de mooiste sportverhalen. Komende zondag keert de keep terug op zijn nest en kijkt hij - in de allerlaatste 'keep' - terug op de sportverhalen die hem zijn bij gebleven.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1