appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Perstribune

Sjoerd Mossou en Edwin Jongejans op De Perstribune van MAX

zondag 21 januari 2018, 12:12 uur


Edwin Jongejans op De Perstribune van MAX


Sjoerd Mossou op De Perstribune van MAX


Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag voetbaljournalist Sjoerd Mossou en oud-schoonspringer Edwin Jongejans

Sjoerd Mossou, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is één van de toonaangevende journalisten in voetballand. Voor het AD doet hij dagelijks verslag van de ins en outs van het (inter)nationale voetbal. Ook is hij een graag geziene gast/analist op tv en is hij één van de de drijvende krachten achter voetbaltijdschrift Santos.

Edwin Jongejans, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is sinds begin dit jaar de nieuwe bondscoach van de Nederlandse schoonspringers. Jongejans is zelf oud-schoonspringer - in 1991 werd hij wereldkampioen op de 1-meterplank - en lid van de roemruchte familie Jongejans; met als bekendste telg zus Daphne. De afgelopen jaren was Jongejans bondscoach van de Engelse schoonspringers.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag bij handbalgrootheid Lambert Schuurs. De record-international is tegenwoordig vooral bekend als vader van voetbaltalent Perr Schuurs (vanaf volgend seizoen bij Ajax) en tennistalent Demi Schuurs. En media-deskundige Ron Vergouwen beschouwt in de tv-rubriek Kassie Kijken dit keer de opvallende humoristische tv-programma's van afgelopen week. Wat is tv-humor anno 2018?

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1