appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Perstribune

Tom Kellerhuis en Gerald Vanenburg op De Perstribune

zondag 14 januari 2018, 12:12 uur


Gerald Vanenburg op De Perstribune


Tom Kellerhuis op De Perstribune


Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag oud-voetballer Gerald Vanenburg en Tom Kellerhuis, de hoofdredacteur van HP/De Tijd.

Tom Kellerhuis, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is al 24 jaar journalist van HP/De Tijd. Hij klom op van redacteur tot chef tot hoofdredacteur. Anno 2018 doet hij er alles aan om een prominente plaats te houden voor het opinieblad in het tijdschriftenschap. In zijn vrije tijd is Kellerhuis gepassioneerd kok.

Gerald Vanenburg, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is oud-speler van onder meer Ajax, PSV en Oranje. Met het Nederlands Elftal werd hij in 1988 Europees Kampioen. Tegenwoordig is Vanenburg dierenfokker in Zuid-Afrika.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag bij Olympisch snowboardkampioene Nicolien Sauerbreij. En media-deskundige Ron Vergouwen kijkt vooruit naar het mediajaar 2018 én hij staat in de tv-rubriek Kassie Kijken stil bij het allomtegenwoordige 'Holland-gevoel' op tv.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1