appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Perstribune

Jeroen van Inkel op De Perstribune van MAX

zondag 24 december 2017, 13:00 uur

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag - in een verkorte uitzending - radio-dj Jeroen van Inkel.

Jeroen van Inkel is een van de bekendste radiodiscjockeys van Nederland. Hij begint op 2 januari aan een nieuw avontuur: bij NPO Radio 5. Daar gaat Van Inkel het het ochtendprogramma Je dag is goed presenteren. In De Perstribune vertelt Van Inkel over 'ochtendradio', zijn liefde voor de radiojingle en over het roerige levenspad wat hij tot nu toe heeft bewandeld.


Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag op bezoek bij kickbokster Rico Verhoeven. En tv-recensent Ron Vergouwen presenteert in Kassie Kijken de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen tv-jaar.

De Perstribune is zondag een uurtje korter dan normaal, omdat NPO Radio 1 tussen 12 en 13 uur aanhaakt bij de Serious Request-actie van 3FM. De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1