appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Perstribune

Presentator: Carrie ten Napel, Margreet Reijntjes

Luister terug

Michiel Veenstra en Kamiel Maase op De Perstribune van MAX

zondag 14 oktober 2018

Vertrekkend 3FM-dj Michiel Veenstra en oud-atleet Kamiel Maase zijn zondag te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Michiel Veenstra, te gast in het eerste uur, nam vrijdag na 13 jaar afscheid van 3FM. Hij was jarenlang een van de vaste gezichten van de zender en wordt gezien als 'laatste bekende naam' die het station verlaat. Eerder gingen onder anderen Gerard Ekdom en Domien Verschuuren hem  voor. Veenstra wordt nu programmadirecteur bij KINK, het vroegere Kink FM.

Kamiel Maase, te gast in het sportuur, is een van de beste langeafstandlopers die Nederland heeft gekend. Tot vorig jaar had Maase het nationaal record op de marathon in handen en nog altijd is hij recordhouder op de 5 en 10 kilometer. Tegenwoordig werkt Maase bij NOCNSF. Hij is daar wetenschaps- en innovatie-expert.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Deze week onder meer: 'de geschiedenis van goededoelenradio'.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1