appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

Margiet Vroomans: 'Ik ben wantrouwender geworden'

zondag 29 december 2019

Zondag 29 december 2019 is presentator/programmamaker Margriet Vroomans te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, vanaf 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Margriet Vroomans is onder meer presentator van het NPO Radio 4-programma De Ochtend van 4. Dit jaar maakt ze haar debuut op tv-commentator bij het traditionele Nieuwjaarsconcert in Wenen; ze is daarmee de opvolger van Edwin Rutten, die de afgelopen vijf edities het commentaar verzorgde. De voormalige presentator van onder meer NOVA en RTL Nieuws werkt verder aan een radio/podcastserie met verhalen over musici in de Tweede Wereldoorlog.

Presentatie: Margreet Reijntjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1