appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Perstribune

Uit het blooper-archief: diepte-interview

zondag 28 februari 2016, 13:18 uur

Elke week sluit De Perstribune af met een radioblooper, soms van de afgelopen week, soms van langer geleden. Deze week: 'diepte-interview'.

Het fragment is afkomstig uit het archief van Radio Tour de France. Verslaggever Jeroen Wielaert probeert wielrenner John Talen te interviewen. Die is duidelijk 'diep gegaan'.

Heeft u ook iets gehoord op de Nederlandse radio dat niet helemaal goed ging? Mail ons dan de zender en het tijdstip: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1