appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Perstribune

Presentator: Margreet Reijntjes

Luister terug

Mediacircus: 2 award-feestjes rond podcasts

zondag 2 september 2018

Internetondernemer en radio-dj Adam Curry was 1 van de mensen die 15 jaar geleden het fenomeen "podcast" al omarmde. Toch kwam deze nieuwe manier van audio beluisteren (op een tijd wanneer het je zelf uitkomt) maar niet van de grond. Tot dit jaar: nu lijkt het eindelijk aan te slaan. Nederlandse podcasts poppen als paddestoelen uit grond.


Aankomende week worden er maar liefst 2 Nederlandse award-feestjes georganiseerd om de Nederlandse podcast-makers in het zonnetje te zetten. Morgen viert BNR het feestje van de "Dutch Radio Awards" en de verenigde Online Radiostations/Spreekbuis hebben voor dinsdag de "Online Radio Awards" bedacht.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1