appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Ochtend

Mediaforum

donderdag 21 december 2017, 11:01 uur

Vandaag publiceert de publieke omroep haar nieuwe Code voor Goed Bestuur, en op het laatste moment is de code aangescherpt, schrijft de Telegraaf vanmorgen. Dat zou gebeurd zijn vanwege de betalingen door omroep Powned aan motorclub No Surrender, voor het meewerken aan een documentaire over de club.

We hebben de NPO gebeld en ze bevestigen dat het Telegraaf-artikel klopt. Aan de code is de bepaling toegevoegd dat er niet betaald mag worden voor deelname aan documentaires. 

We praten erover met Angela de Jong (AD) en Ronald Ockhuysen (Het Parool). 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1