appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

De Ochtend

Arie Slob terug in Den Haag; hoe bevalt het hem na ruim twee maanden?

donderdag 21 december 2017, 09:30 uur

Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media mocht zijn eerste maanden als minister flink aan de bank. Gedoe rond stakende leraren, gedoe rond de financiering van de publieke omroep.

Dat terwijl hij twee jaar geleden nog vertrok u als fractievoorzitter uit Den Haag. Hoe gaat het nu met hem? En wat is hij van plan in 2018 op het gebied van onderwijs?

Lees hier meer

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1