appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Ochtend

Het Mediaforum

woensdag 20 december 2017, 10:00 uur

Het RTL 7-programma Voetbal Inside ligt onder vuur. Documentairemaakster Sunny Bergman roept op Facebook adverteerders op om te stoppen met het sponsoren van het programma. Onder andere Amstel, Gilette en Toto zijn aangeschreven. Aanleiding zijn uitspraken van René van der Gijp over dat hij niet naar trouwende homo’s wil kijken, maar afgelopen jaren deed hij wel vaker opvallende uitspraken.

Wat vinden Charles Groenhuijsen en Casper Sikkema van de actie van Sunny Bergman om Voetbal Inside te boycotten? Luister het Mediaforum terug.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1