appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Ochtend

Het Mediaforum

dinsdag 19 december 2017, 10:00 uur

Twitter heeft ongeveer tachtig mensen gevraagd om een cartoon waarop de Turkse president Erdogan zich uitleeft op het blauwe vogeltje van het twitterlogo te verwijderen. Onder hen ook de maker Ruben Oppenheimer. Twitter deed dit onder druk van een Turkse gerechtelijke uitspraak, op verzoek van de Turkse president zelf. 

En Khadija Arib, Thierry Baudet, Jeroen Dijsselbloem, Klaas Dijkhoff en Jesse Klaver: zij vormden gisteren de top-5 voor de verkiezing Politicus van het Jaar. Uiteindelijk won Thierry Baudet. De vraag is ondertussen: wat heeft zo’n verkiezing ons te zeggen?

Lees hier meer

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1