appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

De Ochtend

Het Mediaforum

maandag 18 december 2017, 10:00 uur

Het Achtuur Journaal van gisteren opende met het bericht dat een aanslag in Rusland verijdeld werd dankzij Amerikaanse informatie van de CIA. Presentator Rob Trip zegt heel duidelijk: de beelden die we laten zien, daarvan weten we niet of ze in scene zijn gezet.

Het Mediaforum reageert op de afweging van de Journaalredactie. Luister hier naar Margriet Brandsma, journalist en oud-Duitslandcorrespondent en media-ondernemer en oud-adjunct hoofdredacteur van de Telegraaf Jan Kees Emmer.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1