appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Ochtend

Geschiedenisles in Oekraïne (deel 1)

vrijdag 8 december 2017, 10:12 uur

Erik Ex is geschiedenisleraar en reist over land van Finland naar Singapore. Tijdens zijn reis bezoekt hij scholen om zijn collega’s te ontmoeten. Hij wil leren hoe docenten in andere landen lesgeven. Zijn broer en verslaggever Luuk Ex reist mee.

In Oekraïne vragen de twee aan geschiedenisdocenten hoe je lesgeeft over een conflict dat het land in tweeën brak en nu is uitgelopen tot een oorlog.


We blijven de gebroeders Ex nog even volgen op hun reis, volgende week vrijdag treffen we ze in Turkije. Zie ook www.facebook.com/onderwijsreis.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1