appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen: Sana Valiulina

De Ochtend

De Nieuwsgieren

woensdag 24 mei 2017, 11:40 uur

De Nieuwsgieren zetten hun klauwen deze week in het nieuws van deze week. In de berichtgeving zelf om precies te zijn. We spraken eerder met Ralf Bodelier van Worlds Best News. Hij zet het nieuws van de dag in context. Dat heeft onze verslaggever Roy Heerkens vandaag ook weer aan hem gevraagd. 

Nieuwsgier Martijn Grimmius, is bij iemand die heeft onderzocht wat de effecten zijn van slecht nieuws op het beeld dat mensen hebben van een land of een bevolkingsgroep.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1