appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

De Ochtend

Geldrop door de spiegel van A.F.Th. van der Heijden

donderdag 6 april 2017, 09:30 uur

Schrijver Adri van der Heijden woont al jaren in Amsterdam, maar kwam in 1951 ter wereld in het Brabantse Geldrop, onder de rook van Eindhoven. Zijn afkomst klink nog vaak door in zijn boeken. Morgen wordt in het dorp een speciale, literaire wandeling geopend langs plekken uit zijn jeugd.

Luister hier naar het gesprek dat Ghislaine Plag met hem had over de actualiteit van de dag en de verhalen uit zijn jeugd: 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1