appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Ochtend

Wat te doen met de WWZ?

dinsdag 6 december 2016, 10:55 uur

Vanmiddag start in de Tweede Kamer de begrotingsbespreking van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dit is het grote thema vanmiddag is het arbeidsmarktbeleid van minister Asscher dat volledig mislukt is verklaard door zo ongeveer alle betrokkenen behalve Asscher zelf.

Van tafel met die wet zei de VVD al eerder. Maar wat volgt dan? Wat is wel een goed plan voor de arbeidsmarkt in een tijd waarin het juist economisch beter gaat?

Barbara Baarsma, professor Marktwerking verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en Max Keulaerds, voorzitter van de werkgroepdie evaluatie-onderzoek deed naar de WWZ.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1