appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

De Ochtend

Zorg om Daan: Wat kan er verbeterd worden in de Wet langdurige Zorg?

donderdag 24 november 2016, 10:59 uur

Vandaag wordt er in de Tweede Kamer gesproken over de wet langdurige zorg. Het plan is om volgend jaar in totaal bijna 400 miljoen euro extra beschikbaar te stellen voor de langdurige zorg. Volgens velen zou de wet veel meer om de patiënt moeten gaan en met minder regels. Want wat betekent het om dag in dag uit te zorgen voor iemand die zorgbehoevend is, bijvoorbeeld je kind.

Te gast zijn Aline Molenaar, directeur van Per Saldo, de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget en Jacomien Wolfkamp, de moeder van de gehandicapte Daan.

Lees ook: Ouders van 'vrolijk zorgenkind' Daan stuiten op veel onbegrip

Maandag is om 21.00 bij 2DOC op NPO 2 de documentaire Zorg om Daan te zien.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1