appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

De Ochtend

The Martian: een film vol science-fiction of sciene-reality?

dinsdag 29 september 2015, 10:55 uur


Wetenschappers hebben het bewijs gevonden voor stromend water op Mars. Dat heeft NASA gisteren bekend gemaakt. En als er stromend water is, is er wellicht ook leven. 

Een film die daar mooi op inspeelt is ‘The Martian’, die donderdag in première gaat. In de speelfilm wordt astronaut Mark door zijn collega’s voor dood achtergelaten tijdens een stofstorm op Mars. Alleen is de astronaut niet dood, en moet hij zien te overleven op de onherbergzame Rode Planeet. 

Te gast bij ons is wetenschapsjournalist Bennie Mols van de NTR 
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1