appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

De Ochtend

Stand.nl: Het is goed dat de SGP campagne voert tegen vreemdgaan

dinsdag 17 maart 2015, 09:48 uur

De SGP roept mensen op om geld te geven voor een campagne die vreemdgaan moet tegen gaan. De partij richt zijn pijlen vooral op de datingsite Second Love, waar mensen met een relatie terecht kunnen voor afspraakjes.
 
Volgens partijleider Cees van der Staaij beschadigt vreemdgaan kinderen en relaties en hij vindt het bizar dat er mensen zijn die daar grof geld aan verdienen. Een campagne en een site zouden de waarde van trouw in relaties moeten onderstrepen, aldus Van der Staaij.
 
Heeft de SGP gelijk en moet er een campagne komen om overspel tegen te gaan? Of is het betuttelend om mensen voor te schrijven hoe ze met hun liefdesleven moeten omgaan?

Jan Willem Kranendonk voorzitter SGP-jongeren + reacties bellers (3)


Erik Drost, directeur Second Love en reacties luisteraars Stand.nl 17 maart


Stand.nl: Het is goed dat de SGP campagne voert tegen vreemdgaan (Intro)


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1