appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Ochtend

Alejandra Slutzky over de zoektocht naar haar moeder

vrijdag 28 februari 2014, 09:40 uur

De ouders van Alejandra Slutzky verdwenen tijdens het junta-regime in Argentinie. Haar vader was een bekende verzetsman en is na de dictatuur in ere hersteld maar over haar moeder wist ze vrijwel niets. Ze besloot terug te gaan naar haar geboorteland om uit te zoeken wat er met haar moeder is gebeurd.
 
Alejandra was bij ons in de studio en vertelde over haar zoektocht naar haar moeder en hoe zij nu probeert om ook andere nabestaanden te helpen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1