appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

De Nieuws BV

Luister terug

Meer geslaagde ivf-behandelingen door verruimen Embyrowet?

donderdag 17 augustus 2017

Het eerste lek deze week uit de kabinetsformatie. Geen nieuwe voorstellen rond euthanasie maar wel een verruiming van de Embryowet. Dat is goed nieuws voor wetenschappers die bezig zijn met onderzoek met embryo's. Want er zijn allerlei nieuwe mogelijkheden voor onderzoek naar ivf-behandeling en orgaanontwikkeling.

We praten met erover Bernard Roelen is ontwikkelingsbioloog aan de Universiteit Utrecht en Sjoerd Repping, hoofd van het Centrum voorVoortplantingsgeneeskunde aan het AMC. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1