appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Buitenland

De Nieuws BV

Presentator: Patrick Lodiers

Luister terug

Asscher (PvdA) over migratiecrisis: 'links vindt het moeilijk om voor beheersing te kiezen'

maandag 18 juni 2018

'De sfeer in Europa is giftiger dan ooit', schreef De Volkskrant dit weekend. Het gebrek aan solidariteit in de migratiecrisis kan zelfs wel eens het einde van de EU inluiden. De ronddobberende boot Aquarius met daarop meer dan 600 migranten maakt dat pijnlijk zichtbaar. 

PvdA-leider Lodewijk Asscher heeft een aantal van zijn sociaal democratische collega's uit Europa uitgenodigd om vanavond samen te werken aan een oplossing.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1