appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Natasja Gibbs

Breng de menselijkheid terug in de participatiewet.

dinsdag 4 mei 2021

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten luidt de noodklok: De participatiewet moet op de schop. Wissel wantrouwen in voor menselijkheid en maak de uitkeringen hoger.

Natasja Gibbs heeft het er over met Peter Heijkoop, hij is CDA wethouder in Dordrecht en woordvoerder namens de VNG op dit dossier. Hij spreekt dus namens honderden collega's. En met Gerard Sangers, hij maakte zelf mee wat voor invloed de participatiewet op je leven kan hebben.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1