appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Patrick Lodiers

Week van Kee: Gert-Jan Segers over de nieuwe bestuurscultuur

vrijdag 30 april 2021

Het woord 'dualisme' en 'bestuurscultuur' vliegen je om de oren in Den Haag. Alles moet anders, maar gaat dat ook lukken? In de Week van Kee duikt politiek duider Peter Kee de geschiedenis in om te kijken of de roep om een nieuwe bestuurscultuur nieuw is. 

Wat hebben we geleerd van de geschiedenis en wat kan er worden gedaan om die nieuwe bestuurscultuur te bereiken? Gert-Jan Segers tekende een aantal lessen op in het Tweede Kamerdebat en praat in de Week van Kee verder over de mogelijke weg naar meer dualisme en een gezondere bestuurscultuur. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1