appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Patrick Lodiers

The Voice of Holland ster Hanin nog altijd in onzekerheid over verblijf in Nederland: "Wie helpt ons aan de juiste papieren uit Venezuela?"

vrijdag 30 april 2021

"Syrische engel Hanin brengt Voice-jury in tranen" - Het was een van de tientallen koppen nadat de 18 jarige Hanin al Kadamani vele harten veroverde met haar auditie in The Voice of Holland. Ondertussen gaat ze gestaag door met het veroveren van Nederland: zo doet ze mee aan het jaarlijkse 5-mei concert en komt ze binnenkort met nieuwe muziek. Maar boven al dat geluk heerst er voor Hanin en haar familie grote onzekerheid; mogen ze in Nederland blijven? 


Hanin al Kadamani vertelt bij bij Patrick Lodiers in De Nieuws BV voor een keer het hele verhaal. Haar verhaal is ook een schreeuw om hulp. Wie helpt de familie Al Kadamani aan de benodigde papieren uit Venezuela?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1