appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Natasja Gibbs

Vrijgeven van patenten om coronavaccins om tekort tegen te gaan: ja of nee?

maandag 26 april 2021

Is het vrijgeven van patenten de oplossing om de productie van coronavaccins te vergroten? De politiek denkt van wel, maar farmaceuten zien het nog niet zo zitten. Maar: gaat het niet goedschiks, dan moet het maar kwaadschiks! Zegt althans Mohammed Shahim, die voor de PvdA in het Europees Parlement zit.

Gerard Schouw is algemeen directeur van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen en weet dus als geen ander hoe de sector hier over denkt.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1