appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Natasja Gibbs

Kee & Van Jole fietsen door de versoepelingen heen

woensdag 21 april 2021

De terrassen gaan weer open, er wordt geprikt met het Janssen vaccin en er mogen weer twee mensen op bezoek komen. De versoepelingen zijn aangekondigd. Toch blijft het balanceren volgens Mark Rutte en Hugo de Jonge. We bevinden ons namelijk op een plateau. 

In De Nieuws BV bespreken Peter Kee (politiek duider BNNVARA) en Francisco van Jole (hoofdredacteur Joop.nl) de laatste gang van zaken in Den Haag. Is er reden voor optimisme, wat bedoelde Rutte met 'het plateau' en hoe staat het eigenlijk met het formatieproces?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1