appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Luister terug

De Nieuws BV Junior aflevering 3: 'Prinsen en Prinsessen'

dinsdag 22 augustus 2017

Niemand wil dat zijn kind een strontvervelende narcistische egoïst wordt. Maar welke invloed heb je daar als ouder op? En hoe zorg je ervoor dat je je kind met alle goede bedoelingen niet op de verkeerder manier complimenten geeft?  Dat is het onderwerp deze week in De Nieuws BV Junior.

De Nieuws BV Junior is een programma voor iedereen die met kinderen te maken heeft. Over opvoeden, onderwijs en andere ophef en ongemak binnen gezinnen. De vaste co-host van het programma is Phaedra Werkhoven. 

Deze aflevering zijn te gast: de hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder en psycholoog en onderzoeker Eddie Brummelman. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1