appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Patrick Lodiers

Kwetsbare kinderen vallen buiten vaccinatieboot

maandag 29 maart 2021

Kinderen vanaf 16 jaar met een ernstige aandoening of handicap hebben hun leven stilgelegd vanwege Corona - en zijn in thuisisolatie gegaan. Dat geldt ook voor Jip Remmerswaal, hij is 16 en heeft een stofwisselingsziekte. Samen met zijn moeder Saskia Buijs slaakt hij een hartenkreet.

Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde Károly Illy vindt het nodig dat deze kinderen ook meegenomen worden in het vaccinstrategie van de overheid.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1