appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Natasja Gibbs

100.000 oud-vluchtelingen dit jaar voor het eerst naar de stembus

donderdag 4 maart 2021

De campagne ‘Ik Stem Ook’ van Stichting Nieuwlander is in volle gang. De campagne moet er voor zorgen dat zoveel mogelijk nieuwe Nederlanders, die voor het eerst mogen stemmen deze verkiezingen, daadwerkelijk naar de stembus gaan. Dit gaat om een grote groep oud-vluchtelingen. 

Over de ‘Ik Stem Ook’-campagne praat Natasja Gibbs in De Nieuws BV met Samuel Tekeste, campagneleider en ooit als vluchteling naar Nederland gekomen en met Saron Tesfahuney, zij gaat dit jaar voor het eerst haar stem uitbrengen. 

Meer informatie over de campagne is te vinden op: ikstemook.nl


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1