appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Natasja Gibbs

WOMEN Inc. lanceert Het Gendergelijkheid Stemadvies

dinsdag 23 februari 2021

WOMEN Inc. lanceert Het Gendergelijkheid Stemadvies. Op basis van een aantal vaste punten is de organisatie alle partijprogramma's doorgegaan en op basis daarvan hebben de partijen op verschillende thema's een score gekregen. Door een rood, oranje of groen bolletje is snel te zien hoe een partij op de thema's scoort. 

In De Nieuws BV vertelt directeur van Women Inc. Emma Lok waarom dit stemadvies is gelanceerd en presenteert ze een aantal peilingen die de organisatie samen met IPSOS heeft uitgezet om te weten te komen hoe de rest van de bevolking denkt over gendergelijkheid en welke rol dit zou moeten spelen bij de komende verkiezingen. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1