appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Patrick Lodiers

Wopke Hoekstra wint de Gouden Dolk

vrijdag 17 juli 2020

Het politieke jaar zit erop en het was op z’n zachtst gezegd een veelbewogen jaar. Zo was er natuurlijk de coronacrisis, werden de eerste stappen gezet op weg naar de verkiezingen van 2021 én werden er veel messen in ruggen gestoken.

Daarom vond De Nieuws BV het tijd voor een nieuwe prijs die aan het eind van elk politiek jaar kan worden uitgereikt: De Gouden Dolk. Een prijs voor de politicus die het hardst een mes in de rug van een collega heeft gestoken. Winnaar van 2020: Wopke Hoekstra.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1