appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Renze Klamer

Stop racisme en discriminatie in de media

maandag 29 juni 2020

'Stop racisme en discriminatie in de media', meer dan 300 mediamakers tekenden al het manifest. Zij eisen concrete veranderingen en pleiten voor een Media Meldpunt Racisme & Discriminatie. Natasja Gibbs is één van de initiatiefnemers en vertelt over het manifest. Shula Rijxman, voorzitter van de Raad van Bestuur van de NPO, en Frans Klein, directeur video van de NPO, reageren.

Diversiteit en discriminatie op de arbeidsmarkt blijven een punt van zorg. Er is veel ruimte voor verbetering, in de media en elders. Hoe krijg je meer culturele diversiteit op de werkvloer? Dat vertellen Bouchra Talidi en Maurice Crul. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1