appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Kee en Van Jole doen niet aan reces

woensdag 26 februari 2020, 13:34 uur

De Haagse politiek houdt voorjaarsreces. Sommige politici maken gebruik van de vrije dagen om op skivakantie te gaan of carnaval te vieren. Anderen mesten hun overvolle mailbox uit of leggen werkbezoeken af.

In De Nieuws BV bespreken politiek redacteur Peter Kee en Francisco van Jole (eindredacteur Joop.nl) de sfeer in de coalitie nu er via een column in De Telegraaf uit de school is geklapt over de ministerraad. Kee vertelt waarom hij verwacht dat het CETA-verdrag in de Eerste Kamer misschien toch steun van de PvdA zal krijgen. Verder wordt vandaag in Paradiso afscheid genomen van de markante campagnestrateeg Erik van Bruggen die onlangs overleed. Wat betekende hij voor de ontwikkeling van campagnes in Nederland?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1