appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen

De Nieuws BV

Het Nieuws BV valentijnsfestijn met Thijs Boontjes en Hans de Booij

donderdag 13 februari 2020, 12:01 uur

Morgenavond, op Valentijnsdag - verovert Thijs Boontjes de harten van het publiek samen met zijn Dans - en Show Orkest in Paradiso. Vandaag legt hij hier alvast uit hoe je deze dag kan perfectioneren met het sturen van een - écht - goede liefdesbrief. 

En ook zanger van het ultieme liefdeslied 'Annabel' schuift aan. Hans de Booij is terug van weggeweest en brengt de studio in hogere sferen met een prachtige live uitvoering van zijn nieuwe single!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1