appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Radio Doc

De Nieuws BV

Presentator: Renze Klamer

Luister terug

Kee en Van Jole over CETA en mondige kamerleden

woensdag 12 februari 2020

Als sinds 2017 is Den Haag in de ban van CETA: Comprehensive Economic and Trade Agreement. Vandaag stemt de Tweede Kamer hierover. Dit zet de verhoudingen binnen de coalitie op scherp. 

Alsof dat niet al genoeg is doken er deze week ook een aantal nieuwe namen op die  met de verkiezingen van volgend jaar te maken hebben. 

Tijd voor Peter Kee, politiek redacteur  en Francisco van Jole, hoofdredacteur van Joop.nl om in De Nieuws BV de politieke verhoudingen in onze Hofstad te duiden. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1