appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Focus met schrijver en archeoloog Alexander van de Bunt

De Nieuws BV

Dhani Hoekstra in hongerstaking om aardbevingsellende

donderdag 6 februari 2020, 12:01 uur

Ondanks alle toezeggingen van de overheid weten duizenden Groningers nog altijd niet hoe het verder moet met hun woning. Er zijn heel veel schadegevallen die tussen wal en schip vallen. Zoals Dhani Hoekstra uit Ten Post. Hij zit daarom sinds vanmorgen negen uur in zijn tuin naast het bord ‘te koop’ en is met een hongerstaking begonnen. 

Ondertussen wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over het onderwerp. Susan Top, van het Groninger Gasberaad, is daarbij aanwezig. "Zelfs kamerleden beginnen moedeloos te worden."

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1