appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog Op Morgen

De Nieuws BV

Meer troost en minder bureaucratie voor mishandelde kinderen

maandag 18 november 2019, 12:00 uur

Er zijn nog steeds bijna 120.000 kinderen die jaarlijks mishandeld worden. Om daar aandacht voor te vragen is vandaag de Week tegen Kindermishandeling begonnen. Pedagoge Kim van Laar is vroeger als kind mishandeld en pleit voor een andere aanpak van het probleem. Zij vindt dat behandelaars beter naar kinderen moeten luisteren. 

Om haar boodschap kracht bij te zetten is Kim een Stichting tegen Kindermishandeling begonnen. 'Team Kim' gaat met ervaringsdeskundigen langs politie, politici en scholen. Daimy is een van die ervaringsdeskundigen en vertelt over haar jeugd om andere kinderen te helpen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1