appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

De ruimte-ambities van tech-miljardair Elon Musk

woensdag 16 januari 2019, 13:02 uur

In het jaar dat het 50 jaar geleden is dat de eerste mens op de maand wandelde zet miljardair Elon Musk een belangrijke stap richting commerciële ruimtevaart. Zijn Crew Dragon staat klaar om gelanceerd te worden, als we de foto's mogen geloven die dit weekend getwitterd werden. 

Hoe belangrijk is deze aanstaande lancering voor SpaceX-topman Musk en luidt dit ook een nieuw tijdperk van ruimtereizen in? Willemijn praat erover met ruimtevaartdeskundige Erik Laan en wetenschapsjournalist Anna Gimbrere. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1