appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

De Nieuws BV

Jij Bent Mijn Vriend: het vervolg op De Kinderen van Juf Kiet!

woensdag 21 november 2018, 12:00 uur

Twee jaar geleden was de documentaire 'De Kinderen van Juf Kiet' dé hit op het IDFA. Het hartverwarmende portret van de charmante, ietwat strenge maar enorm betrokken Juf Kiet en haar schakelklas met vluchtelingenkinderen.

Op die film is een vervolg gemaakt. In 'Jij Bent Mijn Vriend' volgen de makers Branche, de ondeugende Macedonische jongen uit het eerste deel. De regisseurs vertellen over hoe dat achter de schermen ging en meester Wout vertelt hoe het nu met Branche gaat.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1