appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Patrick Lodiers

Luister terug

'The Kingmaker' toont de extravagantie en corruptie van Imelda Marcos

woensdag 27 november 2019

Negentig jaar is ze inmiddels, de voormalige Filipijnse first lady Imelda Marcos. Aan invloed heeft ze weinig ingeboet na het regime van haar man, blijkt uit 'The Kingmaker'. Die documentaire is nu te zien tijdens IDFA en vanaf maart in de bioscoop. 

We praten over de vrouw en de film met Filipijnen-deskundige Evert de Boer en schoenontwerper Jan Jansen. Hij vertelt over de indrukwekkende schoenencollectie van Imelda Marcos. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1