appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Vanaf ESNS: psychische problematiek in de muziekindustrie

vrijdag 19 januari 2018, 12:03 uur

Volgens Brits onderzoek heeft 70% van de muzikanten te kampen met psychische problemen. En daar wordt veel over gezongen maar waarom wordt er zo weinig over gesproken in de muziekindustrie? Weblog Noisey vroeg zich dat ook af en organiseert  in de Oosterpoort een grote paneldiscussie om het taboe op het onderwerp een beetje te lichten. 

Twee gasten die daar aan gaan deelnemen zijn singer-songwriter Otto Wichers, alias Lucky Fonz III en Farid Benmbarek, A&R director bij Top Notch, een van de grootste platenlabels van Nederland.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1