appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

De Nieuws BV

Zjos Dekker en Marijke Groot vertellen openhartig over leven met depressie

dinsdag 9 januari 2018, 12:00 uur

"Mijn doel voor 2018: nieuw huis, betaald werk en niet dood willen." Dat schreef de 21-jarige Zjos Dekker 1 januari 2018 op Twitter. Volgende week maandag is het Blue Monday. De somberste dag van het jaar.. Daarom word er jaarlijks op die dag het depressiegala georganiseerd om het taboe op de ziekte te doorbreken.


Over dat taboe praat Patrick verder met Zjos Dekker en Marijke Groot. Beiden hebben een depressie en tweeten hier veel over. Ook bellen we met Psychiater Esther van Fenema, die het Depressiegala presenteert.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1