appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Nieuws BV

Einde aan de netneutraliteit in de VS. Wat zijn de gevolgen? Met Marietje Schaake en Krijn Schuurman

vrijdag 15 december 2017, 12:00 uur

Online is alles en iedereen gelijk, en providers leveren alleen de toegang tot informatie. Dat is vanaf het begin het uitgangspunt van het internet zoals wij dat kennen. Maar als het aan de Amerikaanse Internet toezichthouder FCC ligt, verandert dat. Die FCC trok gisteren de regels rond netneutraliteit in. Wat voor gevolgen heeft dit voor de Amerikanen en gaan wij er hier mogelijk wat van merken? 


Roelof praat erover met internetdeskundige Krijn Schuurman en - vanuit Brussel -Marietje Schaake, Europarlementariër  voor D66.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1