appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Patrick Lodiers

Luister terug

Sigrid Kaag over foundation van Rihanna

dinsdag 21 augustus 2018

Mega-popster Rihanna houdt zich met een eigen foundation bezig met onderwijs wereldwijd. En nou deed zij gisteren op Twitter een oproep aan premier Rutte en minister Kaag om 100 miljoen dollar bij te dragen aan onderwijs in de allerarmste landen. 


Aan de telefoon is Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Ze is in het Catshuis en is even uit de gesprekken geglipt over de nieuwe begroting.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1